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CHECK FEATURES
A LOT OF DEMOS
VERY EASY TO USE
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Antipasti | Primi | Secondi | Dal Brasile | Le Milanesi | Le Romane | Insalatone | Dolci
Veal with tuna sauce
Russian salad (Olivier salad Italian style) classic with tunafish, and smoked salmon
fiocchi di Parmigiano Reggiano “Riserva Vacche Rosse”, riccioli di sedano, condimento albese (bagna freida)
Piedmontese Fassona beef steak-tartare, shaves of Red Cows Parmigiano Reggiano “Riserva”, celery curls, “albese” seasoning (evo oil, salt and pepper, anchovies, garlic and a few drops of lemon)
Vitello tonnato | Insalata russa | Carne Cruda
Tour of the “Palazzo Madama” Veal with tuna sauce | Insalata russa | Beef steak- tartare
carpaccio di pomodoro costoluto o cuore di bue (secondo mercato), basilico
Caprese salad, with buffalo mozzarella, ribbed or oxheart tomatoes carpaccio (depending on availability), fresh basil
lime, peperoncino Habanero, cipolla rossa, coriandolo
Amberjack* ceviche, lime, Habanero, red onion, coriander
avocado, olio al mandarino, mango e aneto
Red tuna* tartare, avocado, tangerine flavoured evo oil, mango, dill
con giardiniera piemontese
Piedmontese Fassona beef marinated carpaccio, with Giardiniera (Italian Pickled Vegetables)
ricetta originale, guanciale e pecorino di Amatrice
“Monograno Felicetti” spaghettoni Amatriciana original recipe, with crispy pork cheek and pecorino cheese from Amatrice (Lazio)
pesto ricetta originale, patate e fagiolini
Trofie fresh pasta, basil pesto (original recipe), potatoes and string beans (Liguria)
aglio, olio, peperoncino, acciuga, mollica fritta
Orecchiette fresh pasta with turnip tops, garlic, evo oil, chilli pepper, anchovy, crunchy breadcrumbs (Apulia)
Pecorino Romano, Pecorino di Amatrice, Parmigiano Reggiano, Pepe Cubebe
Tonnarelli fresh pasta "Cacio e Pepe" (Lazio) mix of Roman Pecorino cheese, Amatrice Pecorino cheese, Parmesan, Cubeba pepper
Fresh pasta with tomato sauce and basil
fagottini di capocollo e canestrato pugliese arrostiti, olio e limone di Sorrento
Meat rolls stuffed with cheese, grilled and served with fava beans puree and chicory, a drizzle of evo oil and lemon of Sorrento (Apulia)
Guacamole e patate allo Speck
Beef ribs, oven baked and glazed served with Guacamole and pan fried potatoes with Speck (lightly smoked ham)
petto di pollo, zucchini, uovo in camicia
galletta di patate, olive taggiasche e basilico
Sea bass fillet with "Petrilli" tomatoes oven baked and served over a potato rösti, with Taggiasca olives and basil
galletta di patate, coleslaw (insalata di cavolo cappuccio e carote), senape artigianale
Würstel from 100% Fassona beef, grilled with potato rösti, coleslaw (shredded raw cabbage and carrots) and artisanal mustard
(a seconda del gusto del giorno, può essere vegetariana) CON INSALATA E POMODORI
GRANDMA ITALIAN OMELETTE! (depending on the special of the day, if can be vegetarian) with salad and tomatoes
stufato di gamberi in crema di manioca, con riso pilaf piatto tipico dello Stato di Bahia, la capitale culinaria del Brasile
BOBÓ DE CAMARÃO shrimp stew with puréed cassava and rice an iconic Brazilian dish from Bahia, culinarycapital of Brasil
stufato di pollo con okra (gombo) piatto tipico dello Stato del Minas Gerais e di Rio de Janeiro
FRANGO COM QUIABO chicken with okra (gombo) typical South-eastern Brazilian dish, popular inMinas Gerais and Rio de Janeiro
carpaccio di pomodoro, mozzarella di bufala di "Raffaele Barlotti", basilico
buffalo mozzarella, tomatoes carpaccio, fresh basil
prosciutto cotto "San Giovanni" di Capitelli, funghi cardoncelli trifolati, sugo d'arrosto
baked ham Capitelli "San Giovanni", king oyster cooked in olive oil, parsley and garlic, gravy
filetti di pomodoro "Petrilli", stracciatella di bufala, salame piccante
"Petrilli" tomato strips, shredded buffalo cheese, spicy salami
perfette da condividere come aperitivo! chiedetele tagliate in 4 pezzi!
share it for your aperitivo! each focaccia can come in 4 pieces!
"mortazza" e stracciatella di bufala
mortadella and shredded buffalo cheese
baked ham Capitelli "San Giovanni", king oyster mushrooms cooked in olive oil, parsley and garlic, and gravy
lattuga romana, petto di pollo arrosto, guanciale croccante, crostini di pane
Romaine lettuce, roasted chicken breast, crispy pork cheek, croutons
soncino, uova sode, fagiolini, pomodori, acciughe, tonno, olive taggiasche
lamb's lettuce, boiled eggs, string beans, tomatoes, anchovies, tunafish, taggiasca olives
soncino, rucola, lime, pomodorini
Avocado and smoked salmon, cherry tomatoes, lime, lamb's lettuce, arugola
misticanza, cetriolo, cipolla rossa
Watermelon and Carmagnola bell pepper, mixed salad, cucumber, red onion
misticanza, pomodori, cetrioli, cipolla, feta, olive di Kalamata con nocciolo, dressing allo yogurt
mixed salad, tomatoes, cucumber, onion, feta cheese, Kalamata olives with pits, yogurt dressing
soncino, finocchi, arancia, olive schiacciate con nocciolo, cipolla, alici marinate
lamb's lettuce, fennel, orange, olives with pits , onion, marinated fresh anchovies
tradizionale cotta in forno 3 ore, vaniglia Tahiti
A traditional Piedmontese dessert made with cream flavoured with Tahitian vanilla beans, slowly cooked in oven and molded
BUNET della tradizione torinese
Chocolate and amaretti biscuits pudding hazelnuts and caramel
Tiramisù... shall we tell you more?
con gelatina alla menta bianca del Piemonte e biscotto
Cantaloupe melon Bavarian cream with Piedmontese white mint jelly and cookie
Lemon "delight" cake, with strawberries
IL PINGUINO 1938, I CLASSICI crema, gianduja, menta
the famous “Pinguino®” the world’s first chocolate covered gelato on a stick invented in Turin by "Pepino" parlour in 1938 classic tastes: cream, gianduja (chocolate and hazelnuts), mint
limone, fragola, mango organic sorbets on a stick: lemon, strawberry, mango